Online networking s degustací makedonských vín

Chybí vám posezení s přáteli u sklenky dobrého vína nebo si teď spíš lámete hlavu, jak rozpohybovat byznys? Co takhle spojit networking s degustací vína!

V karanténě nemožné? Kdepak, v Empirii to dokážeme zařídit. Sice online, ale věřte, že ochutnáte výborná vína a seznámíte se s řadou zajímavých lidí.

Zveme vás na večerní online networking spojený s ochutnávkou makedonských vín. Na své si přijdou zejména milovníci špičkových červených vín!

Bočva vína

Jak bude probíhat networking?

Přes zaslaný odkaz se 16. dubna v 19 hodin připojíte do naší online networkingové místnosti, kde po uvítání hned nastartujeme vzájemné představení účastníků. Setkáte se zde s dalšími podnikateli, se kterými během následující hodiny budeme navzájem hledat možnosti spolupráce. Po uzavření přihlášek od nás dostanete i kompletní seznam účastníků, abyste se mohli na akci dobře připravit.

Jak bude probíhat degustace?

Nejpozději den před akcí vám domů přiveze kurýr karton se 7 vzorky vína (7 x 1,87 dcl). Bude k nim přiložen i degustační list. Jakmile skončí večerní networking, sejdeme se opět v centrální „virtuální“ místnosti. Vy se pohodlně usadíte u svých monitorů, připravíte si vzorky vín, sklenku a přizvete třeba i svého partnera či partnerku. Budete mít k dispozici cca 1,3 litru vína, je tedy o co se podělit 🙂

Katja Deskovská, majitelka firmy Bočva sro, která je přímým dovozcem vín ze tří nejvýznamnějších makedonských vinařství představí postupně 7 vzorků vín (jedno bílé, jedno růžové a pět červených) a společně je budeme ochutnávat. V průběhu degustace můžete i klást otázky a Katja na ně bude odpovídat.

Katja Deskovska

Cena: 800,- Kč + DPH (cena celkem 968,- Kč)

Co je zahrnuto v ceně:

  • Řízený networking, kontakty na účastníky
  • 7 vzorků makedonských vín (7x 1,87 dcl)
  • Doprava vína až k vám domů (pro účastníky z Prahy + 10 km + Mladá Boleslav + Kladno)
  • Online degustace
  • Možnost následné objednávky vín s dopravou zdarma
     

Kapacita účastníků: max 40 lidí z Prahy + 10 km + Mladé Boleslavi + Kladna (z důvodu dopravy vína – případně dotazy směřujte na 607 072 150, e-mail: info@bocva.cz)
 
Termín akce: 16. dubna 2020 od 19 do 21.30 hodin
 
Uzávěrka přihlášek: 14. dubna 2020 v 9 hodin ráno

Doprava vzorků vín: vína obdržíte osobně na doručovací adresu (případně na fakturační adresu, pokud nevyplníte v registračním formuláři doručovací adresu). Před doručením vín vás bude telefonicky kontaktovat kurýr.

Co potřebujete ke zvládnutí online networkingu:
- počítač/notebook, mobil nebo tablet s připojením k internetu (doporučujeme PC nebo notebook)
- internetový prohlížeč (Chrome, Firefox, Safari, či nejnovější EDGE)
- vestavěný nebo externí mikrofon 
- vestavěné nebo externí reproduktory/sluchátka
- není potřeba instalovat žádný software

 

Co vám večer přinese:
- skvělý pocit, že jste zažili něco opravdu nového!
- kontakty, inspiraci a řešení pro váš byznys
- komunikaci s tolika lidmi i v době karantény!
- skvělý degustační zážitek s makedonskými víny
- zcela jiných několik hodin, které vybočují ze současného stereotypu

 

Něco více o makedonských vínech, která jsou plná slunce

Tradice výroby vína v Makedonii je staletí stará. Špičková vína jsou výsledkem dokonalého spojení země, nebe, slunce, těch nejlepších hroznů, nejmodernějších technologií a znalostí vinařských mistrů.  Vliv středomořského a kontinentálního podnebí, které eviduje až 260 slunečních dní v průběhu roku, spolu s harmonickým spojením s kopcovitou krajinou, je ideální pro vinařství a výrobu vín.

Společnost Bočva je přímý dovozce makedonských vín ze tří nejvýznamnějších vinařství.

  • Tikveš, první a největší vinařství založené roku 1885, je symbolem staleté vinařské tradice.
  • Bovin, první soukromé rodinné vinařství, se současnou roční produkcí 1,5 milionu lahví vína.
  • Filovski, malé rodinné vinařství

 

Jaké vzorky vín na vás čekají?

1. Alexandria
Polosuché bílé víno s kontrolovaným původem z vinné oblasti Tikveš.  Nezaměnitelné ovocné aroma Ryzlinku od Tikveš je typické pro danou odrůdu, která má výrazné zelené – žluté zabarvení. Podává se o teplotě 10 - 12 °C a ideálně se hodí k rybám, mořským plodům a bílému masu.

2. Alexandria Rosé
Polosuché růžové víno s kontrolovaným původem z vinné oblasti Tikveš. Víno je vyrobené z hroznů odrůd Muscat Hamburg, Merlot a Cabernet Sauvignon. Ideální teplota podávání je 10 - 12 °C.

3. Merlot
Suché červené víno s kontrolovaným a garantovaným původem z vinné oblasti Tikveš. Merlot je suché červené víno ​​s výraznou intenzivní červenou barvou, která potvrzuje mladý a hluboký charakter vína. Vůně je velice živá s tóny třešní, jahod, růží a švestek. Jeho chuť je plná a bohatá, s hojností tříslovin. Bovin Merlot výborně doplňuje vše od zeleniny po vepřové maso. Víno by mělo být podáváno při teplotě 15 - 17 ºC.

4. Vranec
Tento Vranec představuje kvalitní suché červené víno vyrobené ze zvlášť vybraných hroznů z vybraných vinic. Zraje více než 6 měsíců v dubových sudech. Víno typu Vranec je jedním z nejžádanějších druhů vína v Makedonii. Víno je charakteristické intenzivní tmavou rubínovou barvou, harmonickou chutí tmavých lesních plodů, která je příjemně a dobře strukturovaná a má příjemné dubové aroma. Podává se o teplotě 16-18 °C a ideálně se hodí k pečenému a grilovanému masu.

5. Daron
Suché červené víno s kontrolovaným a garantovaným původem z vinné oblasti Tikveš. Daron Superior je směs vybraných hroznů z odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot a Vranec pěstovaných na slunných svazích lokality Lepovo Brdo. Intenzivní červená barva s věkem dosahuje fialové. Vůně připomíná tmavé a červené bobuloviny a koření. Chuť je elegantní, plná, jemná a dlouhotrvající díky velkému obsahu manoproteinů a jemných tříslovin. Doporučuje se servírovat k telecí nebo vepřové pečeni, uzené šunce, tvrdým sýrům, a to při teplotě 15‑17 °C.

6. Dissan Barrique
Suché červené víno s kontrolovaným a garantovaným původem z vinné oblasti Tikveš , podoblast Lepovo Brdo. Dissan Barrique je velice kvalitní suché červené víno ​​dozrávající po dobu 6 měsíců v nových sudech vyráběných ze dřeva makedonského dubu. Vyznačuje se tmavě červeno-černou barvou s typickou vůní třešní a višní. Má plnou a elegantní chuť s dlouho trvajícím účinkem a s vyšším obsahem suchého extraktu. Za vhodných podmínek může být skladován po delší dobu. Doporučuje se zejména k těžším jídlům, pečenému vepřovému, tučným rybám, zvěřině, jehněčímu a k pikantním sýrům. Nejlépe je podáváme při teplotě 15-17 °C.

7. T’ga za jug  
Polosuché červené víno s kontrolovaným původem z vinné oblasti Tikveš.  Víno vyrobené z odrůdy Vranec je populární zejména ve své domovině na Balkáně. Jedná se o místní specialitu s jedinečnou chutí a vůní. Podává se o teplotě 16-18 °C a ideálně se hodí k grilovanému masu a tučným sýrům.

 

Makedonská vína

Registrace na online networking s degustací makedonských vín byla již ukončena.

 

Rádi vás ale potkáme na některé z našich dalších akcí!